+385 (31) 617 722 Radno vrijeme:  Pon - Pet: 07:00 - 15:00
DOSTAVLJAMO ROBU NA PODRUČJU
CIJELE REPUBLIKE HRVATSKE.
No products in the cart.

Vez ili Štik

Nudimo Vam uslugu strojnog veza ili štika na kape , polo majice , t-shirt majice , majice s kapuljačom , fleece majice , prsluke i jakne . Vez vršimo u svim bojama i svim veličinama . Svi proizvodi na kojima je napravljen vez se slobodno peru i iskuhavaju bez bojazni gubljenja dizajna ili ispuštanja boja .

Donosimo vam neke primjere napravljenog veza:

 

Cijena veza ovisi o dosta elemenata ; veličini i zahtjevnosti logotipa , broja artikala na koji treba napraviti vez (što više artikala to manja cijena veza) te o vrsti artikla na kojega treba napraviti vez. Cijenu vam možemo odrediti tek kad znamo veličinu i dizajn logotipa te broj komada na kojeg isti vez treba napraviti . Upit za ponudu veza možete napraviti na ; pin.rt@inet.hr ili pin.reklamni@gmail.com   ili  nas nazvati na broj 031-617-722 u radnom vremenu od 7 do 16 sati svakoga dana. Prilikom ponude veza možemo točno odrediti za koliko radnih dana možemo napraviti vez . Uglavnom se držimo da to bude u 10 radnih dana .

 

*Prednost za vez dajemo na artikle koju su kupljeni kod nas ali i za artikle koje imate možemo Vam napraviti uslugu veza na vaš upit .

 

Za sve upite pošaljite e-mail:  pin.reklamni@gmail.com ; pin.rt@inet.hr

Ili nas nazovite na broj: 031-617-722

 


AMBLEMI ILI PRIŠIVKE ZA JAKNE

Nudimo Vam izradu prišivki ili amblema strojnim vezom Vaših logotipa za sve vrste odjevnih predmeta . Prišivke ili ambleme izrađujemo kvalitetno strojnim vezom u svim bojama , veličinama i oblicima po Vašoj želji . Cijena jedne prišivke ovisi o:

  • Veličini same prišivke ili amblema
  • Broju komada prišivki koju naručujete(što veći broj cijena je niža)
  • Zahtjevnosti logotipa zbog pravljenja grafičke pripreme

Prišivke ili ambleme izrađujemo i isporučujemo u roku od 5 radnih dana od Vaše narudžbe . Isporučujemo je na cijelom teritoriju Hrvatske besplatnom dostavom. Slobodno nam se javite i zatražite ponudu.

 

KAPE, RUČNICI, PREGAČE, MAJICE

Mail: pin.rt@inet.hr

pin.reklamni@gmail.com

 

Telefon: 031-617-722

Radno vrijeme : 07:00 – 16:00 sati